vraagteken-g-oranje2x

Alle informatie maar één keer invoeren en onafhankelijk van de locatie aanvullen of wijzigen

Door de koppelingen zijn veel handelingen overbodig en wordt alle informatie rondom het project automatisch gekoppeld aan de juiste systemen.

LAVS en SMA-rt

De gegevens die u in CheckAsbest invoert, komen automatisch in het LAVS en in de SMA-rt. Deze koppelingen verzorgen:

  • projecten aanmaken
  • opdrachten (voorlopig) aannemen of afwijzen
  • meldingen maken en versturen
  • de status opvragen van meldingen
  • resultaten invoeren
  • bijlagen toevoegen
  • opdrachten opleveren
Laboratorium

CheckAsbest stuurt het laboratorium van keuze automatisch een bericht met de opdracht voor analyse bij het voltooien van een inventarisatie. De analyseresultaten van de monsters kun u noteren in de module van het systeem. Deze worden vervolgens automatisch meegenomen in de klantrapportage.

CheckGebouw

Klanten stellen steeds meer eisen aan de wijze waarop de data aan hen ontsloten wordt. En dat is begrijpelijk. CheckGebouw is een online gebouwbeheersysteem voor vastgoedeigenaren. De database geeft inzicht in welke gebouwen asbest bevatten en waar dit is gelokaliseerd. Wanneer uw opdrachtgever op CheckGebouw is geabonneerd dan is het mogelijk om de resultaten van de asbestinventarisatie direct in CheckGebouw te zetten. U kunt deze service – de koppeling met CheckGebouw – aan uw klant aanbieden.
Meer weten over CheckGebouw.

BIM Easy

Het lokaliseren van ruimtes en bronnen is niet altijd handig aan te geven of uit te vogelen. Het ontbreken van (recente) tekeningen of de informatie is simpelweg niet (meer) beschikbaar. We kennen het allemaal uit de praktijk. BIM afkorting van BouwwerkInformatieModel is voor vastgoedeigenaren steeds meer de belangrijkste bron van vastgoeddata. Het is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, opgebouwd uit ruimten en objecten waaraan informatie zoals over waar de asbestbronnen zitten, gekoppeld kan worden. Het CheckAsbest platform is klaar voor BIM Easy.

Benieuwd hoe wij uw projecten kunnen koppelen aan de externe systemen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!